Peste zece ani de experienta in vanzarea, livrarea, montarea si mentenanta sistemelor de incalzire si aer conditionat!

Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

Servicii rapide, de calitate!

Excelenta

Sisteme de aer conditionat

Contacteaza-ne la 0743 396 593!

Str Costaforu nr 20 A, Oradea

Despre noi

Povestea noastra

Cateva cuvinte despre noi

Ne mandrim ca fiind o companie care poate sa furnizeze atat produse dedicate climatizarii incaperilor cat si servicii profesionale de montaj si mentenanta.

Scopul nostru este de a furniza tuturor clientilor nostri solutia de care au nevoie.

De asemenea, dorim ca toate serviciile noastre sa fie optimizate, astfel incat sa putem respecta bugetele persoanelor dornice de a-si instala un sistem de aer conditionat.

Interventii la domiciliu

Punem la dispozitia, servicii profesionale de mentenanta, disponibile la domiciliu. Astfel, ne vom deplasa in locatia ta, si-ti vom rezolva problema, indiferent ca e vorba de un sistemul de aer conditionat instalat la tine acasa, sau de o solutie mai complexa regasita intr-un spatiu comercial.

+4 0743 396 593

Program de lucru

Luni - Vineri: 8:00 - 16:00

Sambata - Duminica: inchis

Showroom

Suntem bucurosi sa va invitam in spatiul showroom-ului nostru din B-dul Decebal nr. 58, Bloc D5 (parter), pentru a descoperi universul echipamentelor de aer conditionat Daikin.

Veti fi intampinati de personal calificat care este instruit sa ofere informatii detaliat-tehnice in legatura cu toate produsele Daikin prezentate in showroom. Va puteti baza pe primirea celor mai bune oferte si solutii de achizitionare de aparatura pentru climatizare si purificare a aerului astfel incat ambinetarea confortabila si economica a spatiilor detinute (rezidentiale sau comerciale) sa fie una reala.

Suna acum!